Ziua şi drogatul la spitalul din Iaşi! Un tânăr şi-a fugărit părinţii cu drujba după ce a consumat etnobotanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 20 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma consumului de produse halucinogene. Băiatul a devenit agresiv cu părinţii, pe care i-a fugărit cu drujba. Un caz asemănător a avut loc ieri, când un băiat de 19 ani din cartierul Metalurgie şi-a agresat părinţii după ce a consumat produse „de vise“.

Ora 16.00 Un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, a ajuns duminică dimineaţă la secţia Copou a Spitalului „Sfântul Spiridon“ după ce a avut o ieşire violentă în prezenţa părinţilor. Băiatul este din comuna Miroslava şi a devenit agresiv după ce a consumat etnobotanice. Acesta şi-a fugărit părinţii cu drujba.

„Pacientul era intoxicat cu etnobotanice. Este consumator al acestor produse de câteva luni. A avut şi tentative suicidare. A fost agresiv cu familia, cu Poliţia, cu personalul de pe Ambulanţă“, spune doctorul Tudor Ciuhodaru, medic primar de urgenţă la secţia Copou a Spitalului „Sfântul Spiridon“.

Ora 07.20 Tânărul, fost atlet, a devenit violent tocmai cu cei care i-au dat viaţă după ce a consumat împreună cu nişte prieteni de la bloc substanţe etnobotanice. Speriaţi de violenţa fiului lor, părinţii au sunat la 112. Un echipaj al poliţiei s-a deplasat la faţa locului, l-au imobilizat pe adolescent şi l-au transportat la spital.

„Pacientul e un fost atlet, a fost găsit în faţa scărilor, era violent cu părinţii săi şi a fost adus la noi cu Salvarea. Este agitat, va merge la Drogodependeţi. Este consumator de etnobotanice de peste 6 luni“, spune doctorul Tudor Ciuhodaru, medic primar de urgenţă la secţia Copou a Spitalului „Sfântul Spiridon“ Iaşi.

O mamă disperată şi-a adus fiul dependent de etnobotanice la spitalele din Iaşi: „Copilul meu se sfârşea pe picioare. M-a rugat să-l salvez!“ (FOTO şi VIDEO)

Iaşi: Tinerii cumpără în continuare produse etnobotanice în timp ce prefectul se laudă că a închis toate magazinele de „vise“ (FOTO şi VIDEO)

Băiatul a fost internat la Secţia de Toxicologie a spitalului, după care a fost trasferat la Spitalul „Socola“.

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite