Iaşi: Un pacient de la Recuperare a murit după ce s-a aruncat de la etajul 7 al spitalului (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 43 de ani, pacient vechi al Spitalului de Recuperare din Iaşi, s-a aruncat în această dimineaţă pe geamul unităţii medicale.

Ora 14.00 Bărbatul era din Trifeşti şi se afla în evidenţa spitalului de 6 ani. Medicii au vorbit cu colegii de salon care spun că nu au observat nimic ciudat în comportamentul bărbatului.

„Pacientul a avut o lovitură la cap în urmă cu 6 ani şi a rămas cu deficienţe locomotorii şi de vorbire pe partea dreaptă. Evoluţia sa era foarte bună. Sigur erau nişte probleme de ordin social. Noi l-am pensionat pe caz de boală. Colegii de salon spun că nimic n-a lăsat să se înţeleagă că pregăteşte aşa ceva“, spune doctorul Doru Baltag, directorul medical al Spitalului de Recuperare Iaşi.

Ora 13.20 Medicii spun că bărbatul se afla internat în Secţia de Neurologie a spitalului şi era în evidenţa specialiştilor de mai mult timp. În această dimineaţă a sărit pe geamul de la etajul 7 al unităţii medicale.

Iaşi: Pacient internat la Neurochirurgie s-a aruncat de la etajul patru al spitalului

„Nu avem foarte multe date. Ştim doar că este vorba despre un pacient mai vechi de-al nostru, în vârstă de 43 de ani, care a decedat după ce s-a aruncat de la etaj", spune doctorul Carmen Cumpăt, managerul Spitalului de Recuperare Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite