Iaşi: Un jaf ca o telenovelă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 34 de ani a tâlhărit o bătrână de bijuterii apoi s-a dus la Poliţie să spună că le-a cumpărat de la un bărbat şi că acesta este, cel mai probabil, autorul faptei.

Un ieşean va trebui să le explice judecătorilor cum a ajuns în posesia mai multor bijuterii din aur ce aparţin unei bătrâne. Procurorii spun că pe 3 octombrie Florin Tiugă (34 de ani) s-a dus împreună cu Marian Preutescu acasă la vecina acestuia, o bătrână de 62 de ani, unde au băut nişte bere.

La un moment dat, vecinul ar fi plecat acasă iar Tiugă ar fi rămas singur cu bătrâna. Procurorii susţin că bărbatul i-a făcut avansuri şi pentru că a fost refuzat a lovit-o şi i-a luat de la gât un lănţişor de aur şi un inel de pe deget.

Bărbatul ar fi părăsit apoi apartamentul iar în faţa blocului s-ar fi întâlnit cu nişte persoane cărora le-ar fi arătat prada, spunându-le că le-a cumpărat de la Preutescu contra câtorva zeci de lei. La îndemnul acestora, mai spun anchetatorii, s-a dus la Poliţie unde a susţinut aceeaşi variantă.

În urma cercetărilor însă, procurorii au stabilit că de fapt el este autorul tâlhăriei şi l-au trimis în judecată.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite