Iaşi: Un inginer a scăpat de închisoare după ce a ucis două femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Grigore (25 de ani), inginer la societatea ProInvest Group SRL, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. Tânărul a accidentat mortal două femei în septembrie 2009.

Un tânăr din Paşcani a scăpat de închisoare după ce a provocat un grav accident rutier în care au murit două doctoriţe. Cosmin Grigore a fost condamnat ieri la 3 ani de închisoare cu suspendare de Judecătoria Iaşi. Pe  lângă pedeapsă tânărul va trebui să plătească rudelor victimei daune morale şi materiale de aproximativ 320.000 de lei.Decizia instanţei nu este însă definitivă.

Citiţi şi:

Iaşi: Pieton accidentat în timp ce traversa neregulamentar

Pe 18 septembrie 2009 Cosmin Grigore venea cu un Audi A4 spre Iaşi. La un moment dat în apropiere de Podu Iloaiei tânărul a încercat să depăşească o altă maşină. Însă a intrat pe contrasens într-un Cielo, care circula regulamentar. În urma impactului medicul Raluca Mohilitchi (27 de ani), şoferiţa maşinii care venea din sensul opus, a murit pe loc.

Doctoriţa Gabriela Rodica Anton (51 de ani), care se afla în Cielo pe scaunul din dreapta , a fost transportată în comă la spital. Femeia a murit la scurt timp.Grigore a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi pentru două infracţiuni de ucidere din culpă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite