Iaşi: Un fals angajat E.ON a furat de la o bătrână 7.800 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neculai Mereuţă (24 de ani), din judeţul Bacău, a fost reţinut ieri de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale. Tânărul este cercetat pentru furt calificat, după ce a sustras din casa unei octogenare din Iaşi 7.800 de lei şi actul de identitate.

Potrivit poliţiştilor, pe 4 iulie 2011 Mereuţă a intrat în locuinţa Emiliei Z. (82 de ani) sub pretextul că este angajat E.ON. Însă în loc să verfice contorul  bărbatul a furat 7.800 de lei şi actul de identitate. Mereuţă a fost reţinut ieri de poliţiştii ieşeni. „Tânărul, declinându-şi calităţi mincinoase, a pătruns în locuinţa unei bătrâne de unde a sustras o importantă sumă de bani. Se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale", a precizat Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Citiţi şi:

Minor infirm, reţinut de procurorii ieşeni după ce a violat o copil

Mereuţă a fost audiat astăzi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, care au şi s-a propus arestarea lui. Judecătoria Iaşi va decide în această după-amiază dacă bărbatul va ajunge după gratii pentru 29 de zile.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite