Iaşi: (VIDEO) Un depozit ilegal de ţigări şi petrade a fost închis de mascaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au găsit mii de pachete de ţigări în casa bărbatului
Poliţiştii au găsit mii de pachete de ţigări în casa bărbatului

Poliţiştii au găsit în această dimineaţă acasă la Ioan Pandele (38 de ani) 44.020 ţigarete de provenineţă din Republica Moldova şi aproape 3.000 de petarde şi artificii. Bărbatul din Târgu Frumos s-a ales cu dosar penal, o amendă de 20.000 de lei şi toată marfa confiscată.

Ofiţerii de la Serviciul de Investigaţii a Fraudelo (SIF), cei de la Arme, Explozivi Substanţe Periculoase şi „mascaţii" de la Serviciul de Intervenţie Rapidă au descins în această dimineaţă la locuinţa  lui Ioan Pandele. Anchetatorii susţin că aveau informaţii că bărbatul comercializa ţigări, petarde şi artificii. În urma percheziţiei poliţiştii au dat peste un adevărat depozit şi au conficat 2.101 de pachete de ţigări din Republica Moldova şi aproape 3.000 de petarde, artificii şi obiecte zburătoare luminoase

„În privinţa cantităţii de ţigări care a fost depistată, persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 20.000 de lei", a declarat Petru Bălteanu, şeful SIF. În schimb bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru  confecţionarea, deţinrea şi comercializarea obiectelor pirotehnice.În luna martie a acestui an poliţiştii au mai găsit la locuinţa lui Pandele 3.800 de pachete cu ţigări şi 60 de litri de alcool contrafăcut.

Urmăriţi filmul descinderii de la Târgu Frumos

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite