Iaşi: Un copil de trei ani a fost ucis de concubinul mamei în noaptea de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul din Ţibana a fost reţinut de procurori
Bărbatul din Ţibana a fost reţinut de procurori

Micuţul din comuna Voineşti  a primit cadou de Crăciun de la iubitul mamei sale un pumn în piept. Lovitura i-a fost fatală copilului, care a murit în câteva minute.

Ora 10.50: Filmul crimei din Ţibana

Joi dimineaţă, Mihai Gogu (36 de ani), recidivist, şi Marinela Surdu (24 de ani), din sat Slobozia, comuna Voineşti, au venit împreună cu cei trei copii ai lor, printre care şi micuţul de numai 3 ani, în satul Domniţa, comuna Ţibana, pentru a-şi petrece Sărbătorile la o casă pe care le-o pusese la dispoziţie un amic al bărbatului. După ce s-au instalat, femeia a plecat împreună cu doi dintre copii să colinde pentru a face un ban. Mihai Gogu a rămas cu micuţul de 3 ani acasă. Bărbatul a băut toată ziua un litru de rom şi mai multe pahare cu vin. În noaptea de Crăciun, pe la ora 3.00, Mihai Gogu a văzut că cel mic s-a scăpat pe el în pat. Scos din minţi, bărbatul l-a lovit cu pumnul în piept, apoi l-a ascuns sub nişte haine. După ce a făcut grozăvia, s-a îmbrăcat şi a plecat în sat să-şi mai cumpere băutură. Între timp, femeia s-a întors acasă şi a descoperit trupul neînsufleţit al celui mic.

Ora 10. 40: Mihai Gogu va fost reţinut de procurori şi a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi pentru audieri. El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Ora10.19 Familia din comuna Voineşti a decis să-şi petreacă Sărbătorile la nişte cunoştinţe în comuna Ţibana.  În jurul orei 03.00 copilul s-a scăpat pe el. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, acest lucru l-a enervat pe Mihai Gogu (36 de ani), iubitul mamei, care l-a lovit pe micuţ în piept. Minorul a decedat după câteva minute. Un procuror criminalist şi ofiţerii de la Serviciul de Investigaţii Criminale cercetează împrejurările în care s-a petrecut crima.Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite