Iaşi: Un basarabean a inventat anvelopa din ţigări (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 21 de ani din Republica Moldova a reuşit să-i uimească pe oamenii legii cu ingeniozitatea de care a dat dovadă atunci când a venit vorba să ascundă ţigările de contrabandă de ochii poliţiştilor.

Victor B. care se afla la volanului unui autoturism VW înmatriculat în Republica Moldova, a fost tras pe dreapta joi de lucrătorii Serviciului de Investigare a Fraudelor Iaşi. Oamenii legii au dus autoturismul la un service auto iar angajaţii de aici au dat jos de pe maşină toate cele patru roţi.

Vezi aici imagini cu tigarile ascunse în anvelope

În momentul în care au fost scoase anvelopele, poliţiştii au descoperit mai multe colete în care se aflau 792 pachete ţigări de provenienţă Republica Moldova.

Împotriva tânărului a fost începută urmărirea penală pentru contrabandă, deţinerea în afara antrepozitului fiscal pe teritoriul României, a produselor accizabile, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, ori cu marcaje false peste limita a 10.000 de ţigarete, şi evaziune fiscală. Inspectorii vamali au estimat un prejudicu de 7.083 de lei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite