Iaşi: Un autobuz a intrat într-un stâlp de beton pe care l-a pus la pământ (FOTO şi VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autobuz al Regiei Autonome de Transport Public a dărâmat un stâlp pe bulevardul Primăverii, vizavi de Serviciul Public pentru Eliberarea Paşapoartelor. Accidentul a avut loc în jurul orei 15.30, iar călătorii nu au fost răniţi.

Autobuzul circula pe traseul 43, dinspre Tudor Vladimirescu spre Ţesătura. Se pare că autobuzul a rămas fără frâne şi pentru a evita coliziunea cu un alt mijloc de transport în comun care era deja oprit în staţie, a tras de volan şi a intrat în stâlpul de iluminat public, pe care l-a dărâmat.

Stâlpul s-a prăbuşit peste o maşină parcată pe marginea străzii.Autoturismul avariat, un Volkswagen Bora, este al  antrenorului echipei de rugby Poli Agro Unirea Iaşi, Constantin Veriveş.

„Accidentul s-a produs foarte repede. Am văzut de la balcon cum maşina a intrat în stâlp. Timp de câteva minute, traficul a fost blocat“, a spus Andrei.

image

Din cauza loviturii puternice, parbrizul şi mai multe geamuri ale autobuzului s-au spart, dar niciun călător nu a fost rănit.

„Încă nu am vorbit cu şoferul. Vom face o anchetă pentru a trage nişte concluzii şi a vedea din ce vină s-a produs accidentul“, a declarat Adrian Mihai, purtătorul de cuvânt al RATP.

Stâlpul de beton a fost dărâmat

image

După urmele roţilor, autobuzul a ajuns până pe trotuar

image
image
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite