Iaşi: Ucigaşul pictoriţei Ilinca Gînju rămâne după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Crudu, judecat pentru că a ucis-o pe pictoriţa Ilinca Gînju cu zece lovituri de cuţit, nu a încercat astăzi să-i facă pe judecătorii Curţii de Apel Iaşi să-i anuleze mandatul de arestare preventivă primit la Tribunal în urmă cu câteva zile.

Marius Crudu a fost adus miercuri la amiază de angajaţii Penitenciarului Iaşi la Curtea de Apel, unde s-a judecat recursul declarat de acesta împotriva măsurii de arest preventiv luată împotriva lui de Tribunal.

Marius Curdu este judecat pentru omor calificat cu premeditare, după ce pe 9 mai acesta şi-a înjunghiat iubita, pe Ilinca Gînju, în apartamentul său din cartierul Canta. Geanina Poroşnicu, avocata lui Crudu, a încercat să-i convingă pe judecători că bărbatul nu a premeditat crima.

„Aveau planuri de viitor iar medicii care au stat de vorbă cu el au spus că rar au întâlnit un om care să regrete atât de mult o faptă“, a spus avocatul în sala de judecată.

La finalul şedinţei, Marius Crudu, aflat în boxa acuzaţilor, a refuzat să comenteze în vreun fel situaţia. „Mă abţin de la a face orice fel de declaraţii“, le-a spus acesta judecătorilor.

Curtea de Apel Iaşi a respins în final recursul lui Crudu şi a menţinut măsura arestului preventiv luată de Tribunalul Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite