Iaşi: Trei tinere care aşteptau în staţia de autobuz au fost luate pe sus de un şofer cu maşină tunată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Semaca, şoferul de 29 de ani care a intrat în trei tinere din staţia de autobuz, alături de maşina personală
Tudor Semaca, şoferul de 29 de ani care a intrat în trei tinere din staţia de autobuz, alături de maşina personală

Victimele au ajuns la spital cu răni grave. Martorii spun că şoferul, Tudor Semaca (29 de ani), conducea pe Bulevardul Carol I din Copou cu cel puţin 120 de kilometri la oră.

Un şofer de 29 de ani aflat la volanul unei maşini Opel Astra Coupe a intrat în plin în trei tinere care aşteptau în staţia de autobuz de pe Bulevardul Carol I aflată în dreptul intrării laterale în Parcul Expoziţiei, în faţa statuii lui Mihai Viteazul. În urma impactului, două dintre victime au fost transportate la spital, cu traumatisme grave la picioare, iar una a scăpat cu răni uşoare.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18.30, iar martorii susţin că şoferul, care conducea o maşină cu motor preparat, avea cel puţin 120 de kilometri la oră. Tudor Semaca, tânărul teribilist, şi-a început cursa din Fundaţie şi se îndrepta spre Rond Agronomie.

În intersecţia din faţa statuii lui Mihai Viteazul a depăşit linia dublă continuă, cel mai probabil în depăşire, spun reprezentanţii Poliţiei Rutiere, şi a observat prea târziu un alt autoturism care venea din sens opus şi care oprise la trecerea de pietoni din faţa staţiei de autobuz. Ca să evite impactul frontal, Semaca a virat stânga, pe sens opus, către staţia de autobuz în care se aflau cel puţin 10 oameni.

Tinerele n-au mai apucat să se ferească şi au fost luate pe sus şi aruncate câţiva metri. Şoferul nu a consumat băuturi alcoolice, conform precizărilor Poliţiei Rutiere.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite