Iaşi: Trafic paralizat în centrul oraşului (VIDEO UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de autoturisme blocate în trafic, pe str. Elena Doamna
Zeci de autoturisme blocate în trafic, pe str. Elena Doamna

Sute de maşini au rămas blocate în cozi imense încă de la primele ore ale dimineţii, pe străzile din oraş.

Citeşte şi: Unde pot parca pelerinii care vin la Iaşi, de Sfânta Parascheva

Evitaţi străzile din zona centrală a Iaşiului în perioada următoare

Iaşi: Trafic aglomerat în centrul oraşului

14.40 Traficul este în continuare aglomerat pe străzile oraşului. Poliţiştii le recomandă şoferilor să evite această zonă şi să folosească străzile mărginaşe.

„Doamne fereşte. Nici măcar cu autobuzul nu mai poţi circula. A trebuit să iau un taxi ca să ajung cât de cât la timp. din centru în Tudor Vladimirescu Este o adevărată nebunie“, a spus Paul, student.

Şoferii au fost puşi la grea încercare în drum spre serviciu de acţiunile organizate zilele acestea la Iaşi. Traficul restricţionat în cele mai circulate zone ale oraşului a dus la formarea unor cozi interminabile.

Dirijarea maşinilor de către poliţişti, de pe Bulevardul Ştefan cel Mare, care a fost închis, pe străzile din spatele Halei Centrale, spre bulevardul Independenţei, a dus la blocarea traficului. Minute în şir, şoferii care doreau să ajungă pe Bulevardul Tudor Vladimirescu au fost obligaţi să aştepte pentru ca poliţiştii să le permită să circule prin intersecţia de la Hotel Europa.

„Aşa coadă nu am mai văzut de când un tramvai sărit de pe şine a blocat circulaţia în Tg. Cucu şi se formaseră cozi de sute de metri", a spus Cătălin T., unul dintre conducătorii auto blocaţi în trafic.  

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite