Iaşi: Trafic blocat pe Nicolae Iorga din cauza unui tramvai deraiat (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tramvaiul a fost repus pe şine de angajaţii RATP (Foto Arhivă)
Tramvaiul a fost repus pe şine de angajaţii RATP (Foto Arhivă)

Un mijloc de transport al Regiei Autonome de Transport Public (RATP) Iaşi a sărit de pe şine la primele ore ale zilei de 1 decembrie

UPDATE ORA 9:30: Infrastructura liniei de tramvai din zonă a fost cauza pentru care vagonul 103 de pa traseul 11 a sărit în această dimineţă de pe şine. Din acest motiv, tramvaiele au restricţie de viteză, însă acest lucru nu a fost de ajuns astăzi.

„Avaria a durat cinci minute. Nu a fost nevoie de macara pentru că vatmanul a reuşit să repună vagonul pe şine, mutându-l de câteva ori înainte şi înapoi. Starea liniilor este jalnică. Mai executăm lucrări de cârpeală, mai înălţăm linia la nivel, dar fără o reabilitare completă până la Ţesătura nu se va remedia situaţia. De vină pentru această situaţie este faptul că linia a fost turnată fără fundaţie sub şine şi traficul greu la care a fost supusă“, a declarat Adrian Mihai, purtătorul de cuvânt RATP Iaşi.

Ziua Naţională a României nu a început bine pentru ieşenii care călătoreau cu tramvaiul la orele 6:40 pe bulevardul Nicolae Iorga, dinspre Gara Internaţională către Piaţa Nicolina.

Mai citiţi:

Iaşi: Un tramvai a deraiat în Copou, iar circulaţia a fost blocată aproape o oră

Iaşi: Vatman umplut de sânge după ce l-au bătut 10 tineri

Utilajul a sărit de pe şine în apropiere de intersecţia semaforizată de lângă magazinul Kaufland, blocând toate tramvaiele care veneau din spate.

Vom reveni cu amănunte

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite