Iaşi: Trafic bară la bară în Mircea cel Bătrân din cauza unui pieton beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politistii incearca sa dirijeze traficul
Politistii incearca sa dirijeze traficul

Circulaţia spre cartierul Alexandru cel Bun se desfăşoară anevoios din cauza unui accident de circulaţie produs în urmă cu 30 de minute în apropiere de staţia de autobuz din Mircea cel Bătrân.

Ora 21.25 Bărbatul accidentat în cartierul Mircea cel Bătrân este internat în stare foarte gravă la Spitalul de Urgenţe. Conform medicilor, pacientul, în vârstă de 57 de ani, este în comă profundă şi are politraumatisme în mai multe zone ale corpului. În plus, pietonul este suspect şi de ruptură de coloană vertebrală. Potrivit martorilor accidentului, C. Zlate a căzut, pur şi simplu, în faţa maşinii din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla şi a fost târât mai mulţi metri.

Ora 20.00 Zeci de locatari din cartierul Mircea cel Bătrân s-au adunat la locul accidentului şi aşteaptă ca poliţiştii să finalizeze cercetările preliminare. Şoferul autoturismului care l-a lovit pe pietonul neglijent a fost transportat la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ora 19.35 Mai mulţi poliţişti de la Rutieră au ajuns în zonă să dirijeze traficul, dar coloana de maşini se întinde pe câţiva kilometri şi şoferii înaintează cu greu. Martorii spun că un bărbat aflat în stare de ebrietate a fost luat pe capotă de un şofer, în apropiere de staţia de autobuz din Mircea. Bărbatul, care traversa strada neregulamentar, a fost dus la Spitalul de Urgenţe.

image

Vom reveni cu amanunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite