Iaşi: Ţinute şi coafuri lejere pentru Revelion. Aflaţi ce recomandă stiliştii pentru petrecerea de Anul Nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţinute pentru noaptea de Revelion
Ţinute pentru noaptea de Revelion

Naturaleţea este cuvântul cheie pentru ţinuta din noaptea dintre ani.În seara de Revelion doamnele şi domnişoarele care ţin neapărat să aibă o toaletă şi o coafură în concordanţă cu ultimele tendinţe nu vor avea mult de lucru.

Revelion de stradă de 50.000 de euro la Iaşi

Iaşi: Şefii Primăriei au aprobat bugetul Sărbătorilor de iarnă. În program, doar colinde şi trupe româneşti

Negrul revine în forţă iar materialele fine, cele care „mângâie" orice siluetă vor fi vedetele Revelionului de anul acesta, indiferent de locaţia aleasă pentru petrecere. Cu toate acestea, împătimitele modei nu trebuie să uite că nu este necesar să facă prea multe concesii în detrimentul confortului.

Ţinute recomandate de stilişti pentru Revelion

„În primul rând, se poartă ce îţi vine bine şi îţi flatează silueta, indiferent de starea de spirit sau de trend. Trendurile vin şi pleacă, însă stilul personal se construieşte pas cu pas. Ca şi cromatică, se poartă nuanţele pastelate ce imprimă siluetei o notă de senzualitate, auriul, roşul şi, bineînţeles, negrul care revine în forţă, consacrat fiind de ţinuta monocrmatică, binecunoscuta <little black dress>", spune Alina Dăscălescu, stilist pentru o revistă.

La fel, alegerea rochiei nu trebuie realizată în funcţie de ultimele tendinţe.

Ţinute recomandate de stilişti pentru Revelion

„Rochia se alege în funcţie de siluetă şi înălţime. O rochie lungă creează iluzia unei siluete longiline, pentru femeile mici de înălţime. Un look monocromatic cu un decolteu adecvat creează iluzia unei siluete bine proporţionate pentru doamnele rubensiene. Blocurile de culoare, poziţionate în punctele cheie, scot în evidenţă tot ce este mai frumos la o femeie", spune Alina Dăscălescu.

Ţinute recomandate de stilişti pentru Revelion

Accesorii colorate pentru păr

Pentru doamnele şi domnişoarele care au părul lung stiliştii recomandă coafuri lejere, care să nu lase impresia unui păr încărcat.

„Clientele cu păr mai lung îl preferă ondulat, în general, sau întins. De obicei cine are părul creţ vine ca să şi-l întindă şi invers. Nu mai vine lumea pentru cocuri sau pentru coafuri complicate. În general coafurile pentru petreceri nu sunt acum foarte extravagante. În cazul părului scurt aş recomanda să fie cât mai ridicat şi mai ciufulit. În general, persoanele cu părul scurt sunt persoane extravagante. Aleg să îşi facă o jumătate a părului mai plină şi una mai scurtă", spune hair stilistul George Caraiman.

Pentru a ieşni din monotonie, stiliştii recomandă accesoriile viu colorate, dar asortate.

"Pentru petrecerea din noaptea dintre ani orice coafură va putea fi asortată cu accesorii, cu agrafe de păr cu strassuri care să se asorteze fie cu rochia, fie cu culoarea unghiilor", spune stilistul.

Ceea ce acesta interzice, însă, cu desăvârşire, sunt tapajele şi coafurile care conferă doamnelor şi domnişoarelor un aer încărcat, îmbătrânit.

2011, anul extravaganţei

Noul an aduce în tendinţe culorile tari şi materialele moi. Stiliştii susţin că în 2011 cuvântul de ordine va fi extravaganţa, cel puţin în ceea ce priveşte coafurile. Culorile anului sunt cele ţipătoare, dar calde.

„Roşul, portocaliul, culorile aprinse vor fi în vogă şi în noaptea dintre ani, dar se vor purta cu success şi pe parcursul lui 2011", susţine stilistul George Caraiman.

În ceea ce priveşte ţinutele şi anul viitor acestea vor trebui foarte bine accesorizate.

Ţinute recomandate de stilişti pentru Revelion

„Accesoriile se aleg în funcţie de ţinută. Trebuie să fie accesorii fine pentru o rochie încărcată de paiete, de exemplu, şi accesorii cu pietre mari pentru o ţinută glamorous „all black". Pentru nonconformiste, revine stilul eclectic, prin îmbinarea de stofe şi tăieturi şi suprapunerea de straturi din materiale diferite şi combinaţia cu nuanţe cât mai ţipătoare", explică fashion stilistul Alina Dăscălescu.

În ceea ce priveşte materialele, în noaptea dintre ani, dar şi pe parcursul lui 2011 se vor purta stofele fine şi moi la atingere, brocartul, dantela, lame-ul, mătasea, satinul, în timp ce nonconformistele vor putea opta în continuare pentru costumaţiile cu paiete.

Oferte last minute pentru Revelion

Turiştii care au lăsat pe ultima sută de metri alegerea locului de petrecere a Revelionului au puţine şanse să mai găsească oferte convenabile. În pofida crizei, locurile în pensiuni, hoteluri şi chiar şi în localurile de distracţie s-au epuizat.

Cei care au muncit până acum şi nu au avut timp să-şi caute locul ideal pentru a petrece noaptea dintre ani au noroc cu ofertele last-minute. În Bacău turiştii mai pot găsi locuri la Hotelul Venus din Slănic Moldova. Cu sume între 891 şi 924 de lei turiştii pot opta pentru trei nopţi de cazare, masă festivă şi Carnaval de Revelion, în sumă fiind incluse şi mesele din fiecare zi de sejur.

La Voroneţ turiştii mai pot găsi locuri libere la Complexul Turistic Casa Elena. Pentru un tarif de 1.850 de lei de persoană proprietarii oferă patru nopţi de cazare cu micul dejun inclus, cina festivă de Revelion, Carnaval şi momente folclorice.

La Iaşi locurile de cazare s-au ocupat deja în hotelurile care organizează şi petreceri tematice de Revelion. La Ramada, spre exemplu, mai sunt locuri la Carnavalul „Acasă la Coana Chiriţa", dar locurile de cazare în hotel s-au ocupat aproape în totalitate. Petrecerea aici costă 350 de lei iar „brunch-ul", sau gustarea de după Anul Nou costă 70 de lei.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite