Iaşi: Tiberiu Cristodorescu: "Nu l-a pus nimeni pe Falău să facă aşa ceva. El era disperat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiberiu Cristodorescu
Tiberiu Cristodorescu

Tiberiu Cristodorescu, un membru al lumii interlope ieşene şi un apropiat al nemţeanului Puiu Mironescu, consideră că era de aşteptat ca între Falău şi fraţii Mararu să izbucnească un nou conflict

„Nu l-a pus nimeni pe Falău să facă aşa ceva, el era disperat. La el lucrurile erau simple. Îi era frică să nu păţească ceva. Când a ieşit Falău din puşcărie, Mararu l-a prins cu nişte oamen, şi l-au ameninţat. După  scandalul cu incendierea maşinilor Mararilor, lui Falău i-a fost pus sechestru pe casă. Nevasta a dat divorţ de el. Înainte l-au mai bătut şi a fost nevoie să-i pună tijă în mână. I-au distrus viaţa", a spus Tiberiu Cristodorescu.

Mai citiţi şi:

Iaşi: Interlopul Gheorghiţă Mararu, împuşcat la Neamţ, a fost implicat în mai multe scandaluri alături de naşul său Vasile Rodideal (Interceptări)

Acesta susţine că Poliţia din Neamţ era impasibilă atunci când fraţii Mararu "călcau pe bec". După ce pe 10 februarie 2006 asupra lui Puiu Mironescu (34 de ani), un alt interlop din Piatra Neamţ, s-au tras focuri de armă oamenii legii nu ar fi făcut nimic.

„Atunci le-am dat până şi numărul maşinii agresorului şi degeaba. Nu au făcut nimic", a adăugat Cristodorescu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite