Iaşi: Tentativă de jaf la un bancomat din cartierul Alexandru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii fac cercetări la faţa locului
Poliţiştii fac cercetări la faţa locului

Persoane rămase încă neidentificate au încercat noaptea trecută să taie un bancomat al Banc Post. ATM-ul era situat într-un spaţiu dezafectat din cartierul Alexandru.

Poliţia ajunsă la faţa locului încearcă se descopere vinovaţii. " Din primele date obţinute de la echipa de cercetări aflată la faţa locului s-a stabilit că este vorba despre o tentativă de spargere a unui ATM, aparat care este amplasat într-un spaţiu dezafectat. Suspecţii au intrat prin distrugerea lacătului de la uşa de acces în acest spaţiu. Modul în care au intenţionat să distrugă acest bancomat urmează să fie stabilit pe parcursul anchetei. Nu au dispărut valori. Urmează să exploatăm  şi imaginile stocate pa aparatura video de supraveghere.", a declarat Virginia Pralea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Locuitorii din zonă susţin că bancomatul nu funcţiona astăzi dimineaţă. „Ieri funcţiona. Astăzi dimineaţă mai multe persoane au încercat să scoată bani, dar n-au reuşit. Pe la ora 12.00 au venit să-l repare, iar după câteva minte a ajuns şi Poliţia. Au mai fost probleme aici şi în urmă cu trei săptămâni, când a fost smulsă camera video din faţa bancomatului ", a spus Emilia Voinea, locatara unui bloc din cartierul Alexandru.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite