Iaşi: Tânără dependentă de etnobotanice şi droguri, la spital în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O vasluiancă în vârstă de 24 de ani a fost adusă ieri de fraţii ei la secţia exterioară a Spitalului „Sfântul Spiridon" după ce s-a simţit rău în urma consumului produselor „de vise".

Produsele halucinogene continuă să facă victime în rândul tinerilor, trei persoane având nevoie de îngrijiri medicale într-o singură zi.

În stare gravă se afla o vasluiancă în vârstă de 24 de ani care a fost adusă la Urgenţe chiar de fraţii săi. Tânăra consuma de aproximativ 2 ani etnobotanice, iar de curând s-a apucat şi de heroină, cocaină şi canabis.

EXCLUSIV Mărturia sportivului care şi-a bătut părinţii după ce a consumat etnobotanice: „Regret enorm şi am să mă las de droguri“ (FOTO şi VIDEO)

O mamă disperată şi-a adus fiul dependent de etnobotanice la spitalele din Iaşi: „Copilul meu se sfârşea pe picioare. M-a rugat să-l salvez!“ (FOTO şi VIDEO)

„Pacienta prezenta tulburări de comportament, era extrem de agitată, avea tulburări cardiace şi respiratorii", spune doctorul Tudor Ciuhodaru, medic de urgenţă la secţia Copou a Spitalului „Sfântul Spiridon" Iaşi.

 

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite