Iaşi: Tânăr bătut de şoferul care a dat cu maşina peste el pe zebră, la spital (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul este internat în Secţia de Traumatologie
Bărbatul este internat în Secţia de Traumatologie

Un băiat în vârstă de 22 de ani a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului „Sfântul Ioan" după ce a fost lovit de o maşină pe trecerea de pietoni din Poitiers şi agresat ulterior chiar de şoferul care a produs accidentul.

Ora 14.00: Cei doi protagonişti ai incidentului de aseară au fost audiaţi, urmând ca şoferul să fie cercetat în stare de libertate. În funcţie de numărul de zile de spitalizare, acestuia i se va face dosar penal pentru vătămare corporală şi fugă de la locul infracţiunii.

Ora 11.00 Şoferul a fost identificat de poliţişti, dar a recunoscut doar că a existat un conflict între el şi victimă, negând lovirea cu autoturismul. „În urma efectuărilor efectuate de poliţişti a fost identificat conducătorul auto, respectiv M. Valeriu, de 25 de ani, din municipiul Iaşi, care a declarat că nu a existat contact între autovehicul şi pieton, însă a confirmat agresiunea şi faptul că s-au lovit reciproc. În urma alcooltestului a rezultat cî niciunul dintre ei nu consumase băuturi“, spune inspectorul principal Mădălin Ţăranu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Ora 08.30 Tânărul a fost adus la spital în stare gravă, cu răni severe la nivelul capului şi pieptului.

Citeşte şi:

Iaşi: Tânără accidentată pe trecerea de pietoni

Iaşi: Accident mortal pe zebră, în Canta

„Pacientul a fost preluat de o echipă de politraumă şi i s-au făcut toate analizele. Pacientul va rămâne internat la Clinica de Traumatologie, iar prognosticul rămâne rezervat din cauza complicaţiilor care pot apărea", spune doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU al Spitalului „Sfântul Ioan" Iaşi. Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite