Iaşi: Sute de produse etnobotanice au fost confiscate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magazine etnobotanice Iaşi (Arhivă)
Magazine etnobotanice Iaşi (Arhivă)

Ofiţerii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate şi de la Investigarea Fraudelor, împreună cu comisarii Gărzii Financiare şi cei de la Protecţia Consumatorului au făcut în această săptămână nouă controale la weed-shop-uri.

Poliţiştii au confiscat 832 de produse etnobotanice de la magazinele de vise din Iaşi şi Paşcani.

Totodată comisarii Gărzii Financiare Iaşi, precum şi reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Iaşi au întocmit două note de constatare şi patru invitaţii la sediul propriu în vederea constatării a unor încălcări ale legii în ceea ce priveşte comercializarea şi conţinutul substanţelor etnobotanice. Acest gen de controale, la care vor participa echipe mixte, vor avea loc şi în perioada următoare, pentru combaterea comercializării şi consumului de astfel de produse, a precizat subinspector Virginia Pralea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Mai citiţi şi:

Catering cu etnobotanice

Îngrăşământul de flori, bun de fumat

Razie de proporţii la magazinele de vise din Iaşi (VIDEO)

La Iaşi sunt 15 magazine care vând produse etnobotanice. Potrivit medicilor, din cauza substanţelor euforice ar fi ajuns la spital în ultimele două- trei săptămâni aproximativ 200 de persoane.

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite