Iaşi: Spaima pensionarilor din autobuz, reţinut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Infractorul a fost prins pe străzile din Reşiţa
Infractorul a fost prins pe străzile din Reşiţa

Un bărbat de 54 de ani a fost reţinut de poliţişti, suspectat că a tâlhărit un bătrân într-un autobuz, iar pe un altul a fost la un pas să-l lase fără banii din buzunar

Ieşeanul, spun oamenii legii, obişnuia să acţioneze în mijloacele de transport în comun. Una dintre victime, un bătrân de 72 de ani, li s-a plâns poliţiştilor că pe 20 spetembrie, în timp ce se afla într-un autobuz în zona Podu Roş, un bărbat i-a sustras din buzunar 80 de lei.

Pensionarul l-a prins de geacă dar s-a ales cu un pumn în figură. În urma cercetărilor, poliţiştii l-au identificat pe Vasile B. (54 de ani) ca fiind autorul infracţiunii.

Poliţiştii au reuşit să pună mâna pe el nu înainte însă ca o altă presupusă victimă a acestuia să depună plângere. Un bărbat de 64 de ani a susţinut că pe 14 octombrie, în timp ce călătorea cu autobuzul 41 B, a surprins un necunoscut cu mâna în buzunarul hainei sale, în timp ce încerca să-i sustragă banii.

În cele din urmă, Vasile B. s-a ales cu două dosare penale, unul de tâlhărie, altul de tentativă la furt calificat fiind dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite