Iaşi: Soţia doctorului-deputat a fost operată la Neurochirurgie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul Tudor Ciuhodaru a ţinut astăzi să le mulţumească medicilor de la Spitalul de Neurochirurgie „Prof. Dr. Nicolae Oblu" pentru că i-au operat cu profesionalism soţia.

Laura Ciuhodaru, şefa Clinicii de Anestezie şi terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţe „Sfântul Ioan" şi soţia doctorului-deputat Tudor Ciuhodaru a fost operată de urgenţă la Spitalul de Neurochirurgie. Medicul a ţinut să le mulţumească medicilor care s-au ocupat de cazul soţiei lui întrucât aceasta se simte foarte bine după operaţie.

„Mulţumesc colegilor de la Spitalul de Neurochirugie «N.Oblu» din Iaşi pentru profesionalismul exemplar de care au dat dovadă în aceste zile atunci când familia mea a avut nevoie. Echipa condusă de  neurochirurgul Cezar Popescu şi anestezista Meda Balan au intervenit în urgenţă operându-mi soţia, rezultatele muncii lor fiind excepţionale. Mulţumesc şi dr. Bogdan Costăchescu şi dr. Ina Danciu fără de care această interventie chirurgicală nu ar fi fost posibilă", spune doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru.

 

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite