Iaşi: Asasinul din Ţicău a renunţat să-l ucidă pe fratele uneia dintre victime pentru că i s-a rupt lama cuţitului (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petru Enuță
Petru Enuță

Două persoane în vârstă, cel mai probabil soţi şi soţie, au fost descoperite moarte la o casă de pe Str. Râpei, în urmă cu câteva ore.

21.45 Petru Enuţă a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în arestul Poliţiei. Acesta va fi dus mâine la Tribunalul Iaşi cu propunere de arestare preventivă.

21.40 Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul şi-a înjunghiat victimele cu un cuţit de mai multe ori, iar la un moment dat lama s-a rupt. Astfel, a renunţat să intre în camera în care se afla fratele uneia dintre victime.

21.35 Petru Enuţă (56 de ani), aflat în stare avansată de ebrietate, a fost audiat de anchetatori la sediul Poliţiei Municipiului. Bărbatul, care este şi recidivist, şi-a recunoscut fapta şi susţine că o regretă.

20.53 Anchetatorii au ridicat un bărbat suspect de comiterea dublului asasinat de astăzi din Ţicău. Suspectul a fost dus pentru audieri la Poliţia Municipiului.

19.05 Potrivit spuselor vecinilor, cei doi bătrâni urmau să primească astăzi pensiile în valoare de aproximativ 3.000 de lei. Poştaşul nu le-ar mai fi adus însă banii. 

Făptaşii ar fi urmărit să pună mâna pe mica avere a pensionarilor. Potrivit unor surse judiciare, bătrânul avea multiple lovituri de cuţit în abdomen, iar bătrâna în spate. Probabil ar fi încercat să fugă din casă însă s-a prăbuşit în hol. Deocamdată oamenii legii nu au găsit arma crimei.

Procurorii criminalişti continuă cercetările pentru a-i identifica pe făptaşi.

17.50 Se pare că mobilul dublului asasinat din Ţicău ar fi fost jaful. Din câte se pare, bătrânii Adriana şi Petru Alexandrescu au fost ucişi pentru dou pensii de handicap şi cea de însoţitor.

16.55 Oamenii legii nu ar fi găsit în casa celor doi bătrâni indicii că aceştia ar fi fost victimele unui jaf. Surprinzător, într-o cameră alăturată, oamenii legii au dat peste fratele bătrânului, acesta fiind nevătămat. Fiind o persoană cu handicap, acesta nu ar fi putut să le ofere informaţii poliţiştilor care să-i ajute să dea de urma făptaşilor.

15.51 Descoperirea macabră a fost făcută de un vecin care a sunat imediat la 112. „Apelul de urgenţă a fost făcut la ora 14.27. Persoana care a sunat nu a oferit mai multe detalii, decât că sunt două persoane înjunghiate", a spus Virginia Pralea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Potrivit primelor informaţii bărbatul avea 65 de ani, iar bătrâna, 60 de ani. O echipă de criminalişti încearcă acum să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat. oamenii legii nu exclud posibilitatea ca cei doi să fi fost victimele unor tâlhari.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite