Iaşi: Scandalagii şi şoferii vitezomani sunt vânaţi de 400 de poliţişti şi jandarmi (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au oprit în aceată după-amiază zeci de şoferi obişnuiţi să calce peste limită pedala de acceleraţie, au legitimat mai mulţi ieşeni, au verificat baruri şi zone rău- famate. Acţiunea de amploare „Iaşi în siguranţă", demarată astăzi la ora 14.00, va continua până vineri noapte.

Armata de poliţişti şi jandarmi a luat cu asalt oraşul începând cu ora 14.00.  La ieşirile din Iaşi au fost instalate filtre ale agenţilor de la Rutieră, iar colegii lor de la ordine publică însoţiţi de jandarmi au patrulat în toate cartierele municipiului.

În zilele  de 4 şi 5 noiembrie Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) desfăşoară acţiunea «Iaşi în siguranţă ». Aceasta va debuta astăzi cu efective mărite, peste 400 de poliţişti şi jandarmi vor acţiona în municipiul Iaşi. În aceste două zile poliţiştii vor desfăşura activităţi specifice, având ca scop menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea  faptelor antisociale, creşterea autorităţii poliţiei", a declarat comisarul şef  Ioan Scripniciuc, şeful IPJ Iaşi.

Poliţiştii de la Rutieră au oprit  zeci de şoferi şi i-au sancţionat pe unii dintre ei pentru că au depăşit viteza legală, nu purtau centura de siguranţă sau vorbeau la telefon.

Agenţii şi jandarmii au  legitimat mai multe persoane şi i-au sancţionat pe scandalagii.

Acţiunea se va încheia mâine noapte. "La acţiune vor participa poliţişti de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi intervenţie rapidă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Alături de poliţiştii ieşeni şi de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi, la aceste acţiuni vor participa şi poliţişti de la Inspectoratele de Poliţie Botoşani, Neamţ şi Vaslui", a adăugat şeful Poliţiei ieşene.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite