Iaşi: Şocant! Gemeni îngropaţi în latrină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maternitatea „Cuza Vodă“ Iaşi
Maternitatea „Cuza Vodă“ Iaşi

Cadavrele a doi nou născuţi au fost descoperite de oamenii legii în WC-ul unei gospodării din judeţul Iaşi. Mama acestora, o femeie de 33 de ani a ajuns joi seară, la ora 18.00, la Maternitatea „Cuza Vodă" din Iaşi în stare gravă.

Din primele informaţii reiese că femeia a născut acasă, pe 6 martie şi susţine că autorul oribilei crime este chiar concubinul său.

 „Se pare că femeia a născut pe 6 martie. Ea susţine că a fost lovită de concubin şi ulterior a născut doi fetuşi morţi pe care concubinul i-ar fi îngropat în latrină. Deocamdată aşteptăm rezultatele necropsiei pentru a putea stabili încadrarea faptei", spune Virginia Pralea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Iaşi: Bebeluş născut şi scăpat în WC

Femeia a ajuns joi seară la Maternitatea „Cuza Vodă" în stare gravă şi în prezent se zbate între viaţă şi moarte în sala de operaţii.

„Pacienta a fost adusă cu Ambulanţa la noi şi avea sângerare pe căile genitale. S-a constatat că avea şoc hemoragic. Se pare că între timp a făcut nişte complicaţii şi acum este în sala de operaţii", spune doctorul Maria Stamatin, directorul medical al Maternităţii „Cuza Vodă" Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite