Iaşi: Sindicaliştii din Educaţie, la un pas să rateze mitingul din Capitală (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sindicaliştii din USLIP au obţinut în cele din urmă autocarele cu care au plecat spre Bucureşti
Sindicaliştii din USLIP au obţinut în cele din urmă autocarele cu care au plecat spre Bucureşti

Cu două ore înainte de plecarea celor trei autocare care trebuiau să ducă peste 150 de sindicalişti din educaţie la mitingul de miercuri din Bucureşti, una din firmele de transport a refuzat să mai facă drumul la presiunile Autorităţii Rutiere Române.

Informaţia a fost furnizată de Laviniu Lăcustă, vicepreşedintele Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământ (USLIP) Iaşi, care a reuşit în cele din urmă să obţină mijloacele de transport necesare plecării, dar numai după ce a ameninţat pe cei responsabili cu un proces. Vezi video:

Printre protestatari se numără şi cadre didactice care au renunţat la sărbătoarea numelui şi au plecat la „lupta sindicală", cum a făcut Dumitru Guraliuc, care s-a referit şi la ce au păţit sindicaliştii de la Arad, opriţi în drum. Vezi video:

Lucian Comănescu se numără şi el printre profesorii care vor protesta miercuri în Capitală. Motivul este acela că atât el cât şi soţia sa, amândoi profesori, îşi cresc cu dificultate fiica de un an după ce Guvernul a tăiat ilegal şi indemnizaţia de creştere. Vezi Vvdeo:

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite