Iaşi: Şi-a ucis concubinul neajutorat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din localitatea Schitu Duca va fi judecată pentru că şi-ar fi înjunghiat mortal iubitul, cu un cuţit de bucătărie.

Crima, spun procurorii, s-a petrecut pe 8 aprilie, în locuinţa din localitatea Schitu Duca în care trăiau Elena Damian (40 de ani) şi Viorel Horea. Bărbatul suferea de handicap la ambele picioare şi din acest motiv femeia era stăpâna casei. 

Pe 7 aprilie, concubinii au primit de la un vecin două sticle cu vin şi s-au pus pe băut, până a două zi, când, s-au luat la ceartă. Pe la ora 14.00, bărbatul era întins pe spate în pat. Într-un moment de furie, Elena Damian ar fi luat un cuţit de bucătărie, cu lama de 11 centimetri, pe care l-a înfipt în pieptul iubitului.

După aproximativ două ore, în casa celor doi a venit o vecină. Femeia le-a povestit poliţiştilor că Elena Damian era beată şi i-a spus că Viorel Horea este mort în casă. Vecina a chemat de urgenţă ambulanţa dar medicii nu au mai avut cum să-l ajute pe bărbat. 

În urma efectuării necropsiei, medicii legişti au constatat că victima avea o alcoolemie de 3,25 grame la mie în sânge. În timpul anchetei, femeia şi-a recunoscut vina şi va fi judecată pentru infracţiunea de omor.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite