Iaşi: „Sfârşitul Ceauşeştilor“, lansat la Librăria „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Volumul care a dominat topul vânzărilor la Târgul de Carte Bookfest 2010 ajunge astăzi i la Iaşi. Cartea „Sfârşitul Ceauşeştilor“ va fi lansată la ora 15.00 la Librăria „Adevărul“

Volumul scris de Grigore Cartianu, redactor-şef „Adevărul", va fi lansat în prezenţa istoricilor, oamenilor de cultură şi revoluţionarilor. Aceştia au considerat că subiectul abordat în carte este unul interesant şi de actualitate.

„Orice carte despre istoria recentă şi orice lămurire adusă cu privire la Revoluţie mi se pare binevenită", spune publicistul Dan Lungu, invitat la lansarea cărţii. Volumul prezintă ultimele zile ale cuplului Elena şi Nicolae Ceauşescu şi este prima cercetare de asemenea anvergură după 20 de ani de la Revoluţie.

image

Cartea are 528 de pagini, cuprinde şapte infografii şi o anexă cu documente, stenograme şi facsimile. Preţul lucrării este de 14,95 de lei şi poate fi cumpărată de la Librăria „Adevărul" din Iaşi, de pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, Nr. 4, deschisă zilnic, între orele 9.00 şi 22.00.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite