Iaşi: Şefii Regiei de transport public pun camere video în trei intersecţii în care circulă tramvaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Regiei Autonome de Transport Public a decis să instaleze sisteme de supraveghere video în cele mai mari intersecţii din oraş în care circulă şi tramvaiele. Autorităţile au achiziţionat deja trei camere video pe care le vor instala în Târgu Cucu, Podu Roş şi în Fundaţie.

Un tramvai fără frâne a spulberat şase maşini. O persoană a murit

Transport criminal pentru călătorii din Iaşi: tramvaie vechi şi pante abrupte

„Astăzi am montat o cameră de luat vederi în Târgu Cucu. În următoarea etapă, vom instala camere în toate intersecţiile, dar şi în toate mijloacele de transport pentru siguranţa cetăţenilor“, a spus Maricel Ghercă, directorul regiei.

Pe străzile Iaşiului circulă tramvaie-sicrie. Vezi aici incidentele în care au fost implicate vagoanele de-a lungul anilor

Pentru a supraveghea permanent circulaţia tramvaielor în oraş, şefii RATP colaborează în acest moment cu Poliţia Locală.

Şase echipe de control verifică activitatea regiei de transport public, după ce un tramvai a spulberat în intersecţia din Fundaţie şase maşini şi a rănit grav şapte persoane, iar un barbat a murit. RATP trebuie să dea socoteală inspectorilor de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, Poliţia Rutieră, Parchet, Autoritatea Rutieră Română şi Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite