Iaşi: Şantierul de la Hală, deschis şi anul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii Primăriei nu-şi pot respecta angajamentele nici atunci când vine vorba despre acoperirea tranşeelor din oraş. Deşi directorii din Palatul Roznovanu au anunţat în iulie că la sfârşitul lunii august se va putea circula peste pasajul pietonal de la Hala Centrală, şantierul este încă neacoperit.

Mai mult, şefii Primăriei lansează un alt termen de finalizare a lucrării şi promit încă un şantier în aceeaşi zonă în care se sapă din 2006. „Conform graficului, pe 16 octombrie este termenul de finalizare a lucrărilor la pasajul pietonal şi la bulevardul Anastasie Panu. După aceea, în această toamnă vom trece la zona dinspre esplanada de la Hala Centrală unde vom lucra la pasaj şi la hidroizolaţia de la piaţă“, a spus Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei.

Se lucrează în funcţie de bani

La pasajul pietonal se va lucra şi în 2011, chiar dacă şantierul trebuia închis încă din 2008. Pentru amenajarea trecerii subterane, municipalitatea va cheltui circa 24 de milioane de lei.

Citeşte şi:

Iaşi: Edilii acoperă hăul din centrul oraşului cu promisiuni

În urma unei licitaţii de la începutul acestui an, firma Conest a câştigat un nou contract de 12 milioane de lei. În baza acestuia, firma trebuia să termine lucrările de construire a pasajului pietonal, să proiecteze soluţia de paviment şi să refacă esplanada pietonală dintre pasaj şi Hala Centrală.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite