Iaşi: S-au specializat în furturi din case nelocuite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi au reuşit în câteva zile să „cureţe“ nu mai puţin de patru gospodării din judeţ.

Potrivit procurorilor, Vasile Nechifor (38 de ani) şi Marcel Vizeteu (35 de ani) au dat prima lovitură în noaptea de 8 spre 9 mai, când au intrat în douză case aflate în construcţie, din localitatea Breazu.

Hoţii, spun oamenii legii, nu s-au sfiit să ia tot ce le-a căzut în mână, de la felinare şi lustre, până la sacii cu cărbune pentru grătar. La una dintre locuinţe, cei doi ar fi luat chiar şi porţile, pe care le-au scos din balamale. Hoţii şi-au reluat îndeletnicirile în noaptea de 10 spre 12 mai când au intrat în curtea unei case din oraşul Iaşi. Aici, au poposit ceva mai mult timp după ce au descoperit în beciul casei borcanele cu murături şi dulceaţă, din care au mâncat pe săturate.

În noaptea de 31 mai spre 1 iunie, cei doi ar mai fi spart şi o casă din comuna Valea Lupului de unde au furat bunuri în valoare de aproximativ 1.000 de lei, printre care o pereche de coarne de cerb, ţevi de cupru, şi chiar lenjerie de pat.

Mare parte dintre bunuri au fost recuperate de oamenii legii, iar procurorii i-au trimis pe cei doi în judecată pentru furt calificat.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite