Iaşi: Relaxare şi distracţie pe apă pentru ieşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să fugă de aglomeraţia oraşului au la dispoziţie bazele de agrement de la Ciric, Grădinari, Muncel, Dorobanţi şi Ezăreni.

Ieşenii pot merge cu prietenii la patinoarul artificial din Grădinari. „De la începutul lunii iulie, încep cursurile de iniţiere. O şedinţă costă 10 lei şi include patinajul, asistenţa medicală, plus iniţierea“, a spus Ciprian Paraschiv, şeful Direcţiei Judeţene de Sport.

Plimbări cu tricicleta nautică
Din luna august, baza nautică de la Dorobanţi oferă cursuri de înot organizate de Facultatea de Sport. Şi la centrul de agrement de la Muncel, aflat la o distanţă de 20 de kilometri de Paşcani,  ieşenii pot face sport şi drumeţii. Baza de agrement de la Ezăreni dispune şi de locuri de cazare. Cea mai căutată  activitate este paintball-ul, pentru care accesul pe teren şi echipamentul sunt gratuite. Doar bilele costă 30 de bani. Lacul de 47 hectare oferă posibilitatea plimbării cu hidrobicicleta. O oră ajunge 20 de lei, cu tricicleta nautică este 15 lei, iar cu skijetul 350 de lei.

Pe de altă parte, ieşenii sunt invitaţi astăzi la un mega-concert cu artişti precum Anonym, Raresh, Inner, Moto, pe malul lacului Ezăreni. Direcţia Judeţeană de Sport primeşte numeroase solicitări pentru diversificarea modalităţilor de agrement în Iaşi.

„Foarte multe persoane ne întreabă când vom construi un bazin de înot adevărat. Vorbim de al doilea centru cultural al ţării, dar nu avem aceleaşi facilităţi ca în alte judeţe. Lucrăm acum la un proiect pentru înfiinţarea unui centru de echitaţie, însă ne împiedicăm în găsirea surselor financiare“, a mai spus directorul Paraschiv.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite