Iaşi: Profesoară condamnată pentru trafic de influenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iosefina Focşăneanu (36 de ani) a fost acuzată că a primit 200 de euro de la mama unui elev. În contul banilor, trebuia să intervină pe lângă profesori pentru a-i scăpa copilul de repetenţie.

Iosefina Focşăneanu din comuna ieşeană Strunga, profesoară la Şcoala de Arte şi Meserii din Fărcăşeni, a fost trimisă anul trecut în judecată sub acuzaţia de trafic de influenţă. Ieri, Tribunalul Iaşi a condamnat-o la o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată la instanţa superioară.

Adriana Bitiuşcă, mama lui Claudiu elev în clasa a VII-a, susţine că i-a dat personal șpaga profesoarei şi, pentru că nu i-a rezolvat problema, a anunţat conducerea şcolii.

„La ultimul termen de judecată, nici măcar nu erau probe împotriva mea. Ce pot să mai spun? Sunt nevinovată. A fost o înscenare. Mi-au prejudiciat imaginea şi am fost discreditată. Mă voi sfătui cu avocatul despre ce vom face în continuare", a spus Iosefina Focşăneanu, la aflarea veştii că a fost condamnată de Tribunal.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite