Iaşi: Probă eliminatorie la admiterea în Barou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii Facultăţii de Drept care vor să intre în avocatură vor avea de susţinut mai multe examene. Pe 7 octombrie candidaţii vor da o testare eliminatorie cu întrebări de tip grilă din drept penal şi civil, drept procesual penal şi procesual civil şi legea privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat.

Pentru a fi declaraţi admişi trebuie să răspundă la minim 70 de întrebări.Pe  17 şi 19 octombrie candidaţii înscrişi la examenul de admitere în avocatură vor da alte două examene din aceleaşi discipline. Iaşiul va fi centru de examinare şi pentru judeţul Vaslui, Botoşani, Bacău, Suceava, Neamţ.

citiţi şi:

Marius Striblea, noul decan al Baroului Iaşi(UPDATE)

Iaşi: Avocaţii Striblea şi Bran în finala pentru Baroul Iaşi

Voi lua toate măsurile organizatorice care se impun în vederea desfăşurării unui examen corect. Va fi o examinare exigentă  care va folosi criterii egale pentru toţi candidaţii. Vreau să alungăm toate suspiciunile care au planat asupra examiărilor din anii trecuţi, atunci când unii organizatori au părut că nu se ridică la nivelul pe care calitatea lor de avocaţi l-ar fi impus", a declarat Marius Striblea, decanul Baroului Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite