Iaşi: Portret/ Teodora Bahrin: „M-am întors cu premii de la toate concursurile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La cei doar 8 ani, Teodora are în palmares peste 30 de trofee şi diplome pe care le-a obţinut după ce a cântat pe scenele din ţară şi străinătate.

Teodora cântă de la vârsta de 5 ani, când a fost înscrisă de părinţi la Palatul Copiilor din Iaşi. Aceştia i-au observat înclinaţia spre muzică şi au fost convinşi că are talent. „Cânta şi dansa acasă de când era foarte mică, avea doar 2 ani. La început am crezut că ni se pare nouă, dar apoi am văzut că şi cei din jur o lăudau. Când a împlinit 5 ani am decis să o înscriem la Palatul Copiilor. A dat un test pe care l-a luat cu brio“, spune mama Teodorei.


După doar un an de pregătire, Teodora a participat la concursuri şi a obţinut premii după premii. De fiecare dată juriul a fost impresionat şi de cele mai multe ori a fost clasată pe primul loc sau pe poziţie secundă. „La primul concurs am luat premiul II. Se numea «Ghiocelul de Argint» şi a avut loc la Bârlad. Anul următor, la aceeaşi competiţie am luat trofeul, adică cel mai mare premiu. Am văzut cum arăta acesta, mi-a plăcut foarte mult şi m-am ambiţionat. Aşa am reuşit să am şi eu un trofeu“, mărturiseşte Teodora. În palmaresul micuţei se regăsesc 35 de diplome.


„Am luat premiul I la «Ceata lui Piţigoi», «Constelaţia Juniorilor», «Ursuleţul de aur», «Steluţe de mai». Pe locul II am ieşit la «Mamaia Copiilor», la Festivalul Internaşional «Volare» şi «Delfinul de aur». Am acasă o mapă cu diplome. Am fost cam la 35 de competiţii şi de la toate m-am întors cu premii“, enumeră Teodora premiile obţinute.


Talent şi repetiţie


Micuţa a copilărit practic în curtea Palatului Copiilor şi este obişnuită să cânte la pian, să picteze şi să danseze. „Unii copii preferă să se joace, să bată mingea în faţa blocului. Mie mi-a plăcut foarte mult să cânt şi pentru asta mă pregătesc în fiecare săptămână la Palatul Copiilor. Asta nu înseamnă că acasă nu repet. În fiecare zi cânt după ce vin de la şcoală“, spune Teodora.

întrebări şi răspunsuri

La ce te gândeşti când urci pe scenă?
La început eram copleşită de emoţii, dar acum m-am obişnuit. Singurul gând pe care-l am este să fiu mai bună decât ceilalţi copii care fac parte din competiţie şi să am o prestaţie impecabilă.
Care este artistul cu care ai vrea să faci un duet?
Modelul meu este Celine Dion. Îmi plac foarte mult piesele pe care ea le interpretează şi bineînţeles că m-ar onora să urc pe scenă alături de dânsa.

ce-i place
„Ador să mă joc şi să mă uit la desenele animate. Jocul meu preferat este «De-a v-aţi ascunselea». Îmi mai place şi să stau la bunici“, spune Teodora.
ce nu-i place
„Un singur lucru îmi displace total: să mă trezesc dimineaţa“, mărturiseşte cântăreaţa.

profil
născută. 5 iulie 2003, Iaşi.
studii. Este în clasa I la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ din Iaşi.
familie. Are o soră mai mare.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite