Iaşi: Popicarii de la CFR Olimpia ACB s-au calificat în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ieşenii s-au calificat în Liga Campionilor pe Arena Mertojak din Split
Ieşenii s-au calificat în Liga Campionilor pe Arena Mertojak din Split

Formaţia moldavă a terminat Cupa Europei de la Split pe locul 6, din 15 formaţii participante şi a beneficiat de neînscrierea echipei Inter Bratislava în cea mai importantă competiţie inter-cluburi a continentului.

Vicecampioana României a avut nevoie de puţin noroc pentru a ajunge în această fază a competiţiei. Popicarii ieşeni, pregătiţi de Remus Antimirescu, s-au clasat pe locul 6 la Cupa Europei, cu 3.456 popice doborâte (p.d.), cu următoarele rezultate individuale după următoarele rezultate individuale: Gyula Vereş - 636, Dan Mihăilă - 596, Iulian Gabriel Cucu - 591, Paul Rohotin - 543, Ion Cercel - 544, Remus Antimirescu - 546.

Primele cinci locuri au fost ocupate de VICTORIA BAMBERG (Germania) - 3680 p.d., SZEGEDI TE (Ungaria) - 3582 p.d., KK ZAPREŠIĆ (Croaţia) - 3553 p.d., INTER BRATISLAVA (Slovacia) - 3501 p.d., PSJ JIHLAVA (Cehia) - 3464 p.d.

Deoarece Inter Bratislava (Slovacia) nu s-a înscris în Liga Campionilor, în primele cinci echipe calificate în Champions League a intrat şi CFR Olimpia ACB Iaşi, care va participa în această competiţie pentru a treia dată în ultimii patru ani.

Campioana Europei vine la Iaşi

Ieşenii nu au mai avut noroc însă şi la tragerea la sorţi pentru meciurile din optimile de finală. CFR va întâlni chiar pe deţinătoarea trofeului, SKV Rott Weiss Zerbst (Germania). Partida tur este programată în deplasare, pe 27 noiembrie, în timp ce manşa retur se va desfăşura în sala CFR din Iaşi, la data de 11 decembrie.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite