Iaşi: Pompier dus la spital după ce a intrat cu bicicleta într-o maşină (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs vineri dimineaţă, în apropiere de intersecţia din Podu de Fier, unde angajatul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă s-a ciocnit cu o maşină. Tânărul accidentat a fost preluat de colegii săi şi dus la Spitalul „Sf. Spiridon".

Incidentul a avut loc lângă Şcoala „B. P. Haşdeu", la intersecţia dintre strada Spital Paşcanu şi strada Eternitate.

Potrivit martorilor oculari, biciclistul venea la vale pe Eternitate către Podu de Fier. Tânărul, care lucrează la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, a intrat în coliziune cu o maşină care venea de pe strada Paşcanu, lângă şcoala „B. P. Haşdeu".

image

„Femeia de la volanul maşinii Volkswagen a oprit, s-a asigurat că nu vine vreo maşină şi apoi a intrat pe Eternitate. În acel moment, a apărut biciclistul, care a încercat să evite maşina, dar nu a reuşit şi s-a izbit lateral de portiera maşinii", a declarat un martor la accident.

image

La locul accidentului au ajuns colegii tânărului de la ISU Iaşi, care l-au dus la Spitalul „Sf. Spiridon". „Nu ştim încă cât de grav este. El spune că îl doare tare spatele", a spus unul din pompierii veniţi la faţa locului.

image
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite