Iaşi: Poliţistul care l-a supravegheat pe Rodideal, verificat de superiori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul care trebuia să verifice dacă interlopul Vasile Rodideal mai este în ţară va fi cercetat disciplinar. Şeful Poliţiei spune că au fost demarate deja procedurile, urmând să se stabilească dacă poliţistul a anuţat instanţa la timp de dispariţia basarabeanului.

Poliţistul de la Secţia IV care l-a supravegheat pe Vasile Rodideal a ajuns în atenţa şefilor. Comisarul şef Ioan Scripniciu, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi susţine că au fost demarate deja procedurile pentru cercetarea disciplinară a agentului.

„S-au declanşat cercetarea prealabilă în privinţa agentului. Vom vedea dacă el a comunicat verificările efectuate în timp util", a declarat comisar şef Ioan Scripniciuc.

Potrivit acestuia, agentul a anunţat judecătorii Tribunalului Iaşi  imediat ce a observat că Vasile Rodideal, care avea interdicţia de a nu părăsi ţara, nu s-a mai prezentat la Poliţie.

"Când nu a mai venit la Secţia IV a, poliţistul a efectuat verificări în locurile în care ştia că ar putea fi. Apoi a trimis adresă la instanţă", a spus şeful Poliţiei. Cu toate că de pe 6 octombrie Rodideal parcă a intrat în pământ Poliţia nu îl caută. „Deocamndată nu îl căutăm, ci aşteptăm să vedem hotărârea instanţei. Dacă se va dispune revocarea interdicţiei de a nu părăsi ţara va fi căutat", a precizat comisar şef Ioan Scripniciuc.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite