Iaşi: Poliţistul care ar fi luat 2.000 de lei mită ar putea fi trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Iaşi au finalizat dosarul în care inspectorul Liviu Cernat este cercetat pentru luare de mită. Fostului şef al Compartimentului Sisteme de Pază din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Iaşi i-au fost prezentate marţi probele pe care magistraţii le-au adunat.

 „I-a fost prezentat materialul de urmărire penală. Însă nici până acum nu am reuşit să vedem caseta cu flagrantul. S-au invocat diverse motive. Din punctul nostru de vedere nu sunt probe suficiente pentru a-l trimite în judecată", a precizat Dinu Şerban, avocatul fostului poliţist. DNA urmează să decidă dacă îl vor trimite pe Cernat în faţa judecătorilor.

Mai citiţi:

Iaşi: Ex-poliţistul reţinut pentru luare de mită şi trafic de influenţă a fost pus în libertate (UPDATE)

Acesta a fost reţinut pe 22 septembrie de procurori după ce ar fi primit 2.000 de lei, din cei 3.000 lei solicitaţi de la administratorul unei firme de pază pentru a da un aviz necesar societăţii. Anchetatorii susţin că poliţistul ar fi lăsat să se înţeleagă că banii ar fi pentru un ofiţer al Poliţiei Române. Judecătorii au decis să nu îl aresteze pe Cernat.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite