Iaşi: Poliţiştii au confiscat ţigări din pieţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţii însoţiţi de angajaţii Gărzii Financiare au amendat ieri opt persoane care vindeau ţigări din Republica Moldova în pieţele din Iaşi.

În urma acţiunii au fost confiscate 410 pachete cu ţigări şi au aplicat amenzi de 16.500 de lei. „Poliţişti din cadrul Secţiilor de Poliţie  au acţionat ieri împreună cu lucrători din cadrul Gărzii Financiare Iaşi, în zona Pieţelor agroalimentare din municipiul Iaşi, pentru prevenirea  şi combaterea comerţului ilicit, în special cel cu ţigări şi alcool. Valoarea bunurilor şi sumelor confisacte a depăşit 4.900 de lei", a declarat subcomisar Virginia Pralea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Printre ghinionişti s-a numărat şi Emanuela G. (37 de ani ), administrator la o societate comercială,  care a primit o amendă de 12.000 de lei. De la aceasta au fost confiscate 78 de pachete de ţigări cu timbru de Republica Moldova şi Ucraina, 173 de pachete de ţigări cu timbru românesc pentru care nu deţinea factură la Punctul de lucru  şi 848 de lei care nu era înregistraţi în casa de marcat.

Pe o perioadă de trei luni a fost suspendat Punctul de lucru al societăţii.  

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite