Iaşi: Poliţişti cercetaţi disciplinar pentru că ar fi agresat un bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au ajuns în atenţia superiorilor după o urmărire ca în filme pe străzile oraşului soldată cu focuri de armă.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, când poliţiştii de la Secţia VI au primit informaţii potrivit cărora şoferul unui autoturism ar conduce sub influenţa băuturilor alcoolice. Oamenii legii au reuşit să intercepteze maşina pe strada Libertăţii. În momentul opririi, şoferul a coborât şi a încercat să fugă, iar poliţiştii au folosit armamentul din dotare, trăgând trei focuri în plan vertical, pentru prinderea şi imobilizare acestuia.

Citeşte şi: Iaşi: Doi poliţişti de frontieră au fost achitaţi pentru complicitate la trafic de migranţi

„Acesta a fost condus la Spitalul Sfântul Spiridon, unde a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest şi să-i fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal", a precizat sucomisarul Mădălin Ţăranu, de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că în maşina condusă de Dumitru U. (47 de ani), din Iaşi,  se mai aflau doi reprezentanţi ai legii, existând suspiciunea că cei trei fuseseră implicaţi cu puţin timp înainte în agresarea unui bărbat în zona Pieţei Nicolina.

„Există discuţii că cei trei ar fi fost implicaţi în zona Pieţei Nicolina într-un caz de agresiune. Cei doi poliţişti sunt cercetaţi disciplinar pentru a stabili în ce măsură sunt implicaţi sau nu în cazul de agresiune", a spus Lucian Mursa, şeful Poliţiei Municipale Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite