Iaşi: Plimbat cu ambulanţa prin patru spitale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În UPU orice minut contează
În UPU orice minut contează

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost plimbat prin patru spitale timp de şase ore după ce a fost strivit de un mal de pământ.

Accidentul s-a întâmplat în cursul zilei de ieri, în timp ce ieşeanul suda o ţeavă. Malul de pământ de aproximativ patru metri s-a prăbuşit peste acesta, cauzându-i politraumatisme.

„În şoc traumatic, pacientul a ajuns la Spitalul din Târgu Frumos. În lipsa unui nou spital de urgenţe în Copou pacientul a fost dirijat iniţial la Spiridon şi apoi la Parhon, asta în condiţiile în care singura clinică de ortopedie-traumatologie ce rezolvă complet patologia traumatică de urgenţă e la Spitalul Sf. Ioan", a explicat dr. Tudor Ciuhodaru.

Pentru a putea interveni medicii de la Unitatea de Primire a Urgenţelor au trebuit să refacă toate analizele şi investigaţiile paraclinice. Conform acestora, prognosticul pacientului rămâne rezervat. „Se dovedeşte iar că „protocoalele" DSP fac din fiecare pacient traumatizat un nou Domn Lăzărescu şi fiecare dintre noi putem deveni oricând o victimă plimbată între spitale", susţine medicul Ciuhodaru.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite