Iaşi: Petreceri tematice în cluburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atmosfera la petrecere  va fi încinsă de animatoare îmbrăcate sexy
Atmosfera la petrecere va fi încinsă de animatoare îmbrăcate sexy

Moldovenii au liber la distracţie în acest weekend, fie că este vorba de sexy-crăciuniţe sau muzică de toate genurile. Petrecerile tematice de Crăciun încep în Capitala Moldovei din această seară. Şi locuitorii din celelalte oraşe pot merge la distracţie în cluburi.

Moldovenii care nu au plecat din oraş de Crăciun pot merge să se distreze în cluburi. Cele mai importante evenimente sunt programate la Iaşi pentru mâine seară. Astfel, în Club Skye vor fi difuzate hit-uri din toate timpurile la „Dancefloor Christmas Edition“.

Office Lounge a pregătit petrecerea „Sexy Santa is coming to town“, iar Disco Ring îi aşteaptă pe petrecăreţi cu un porc la tavă p entru tombola de la „Xmas party“, unde invitat special este cunoscutul GeoDaSilva. Alte premii includ bilete la petrecerea de Revelion 2011 pentru cele mai sexy costume, în timp ce colinda cea mai originală şi Moş Crăciunii dansatori vor fi recompensaţi cu sticle de whisky.

Elevii şi studenţii vor beneficia de gratuitate. Intrarea va fi liberă şi la petrecerea de Crăciun din Hollywood Lounge.

Sexy crăciuniţe la Bacău

În acest an, tinerii băcăuanii care nu vor să stea acasă în seara de Crăciun pot merge în cluburi, unde vor avea parte de muzică bună şi sexy-crăciuniţe. Pe 25 decembrie, clubul Zebra pregăteşte o petrecere cu muzică hip-hop, R&B şi reggae. Pe scenă vor urca Maximilian, DJ Oldskull şi Junky. Pentru a doua seară de Crăciun, organizatorii au anunţat tradiţionala petrecere de remember a celor mai bune piese difuzate în club pe parcursul anului. Preţul unui bilet este 20 de lei, iar pentru jumătate de sumă se oferă un bon pentru consumaţie de la bar.

Moş Crăciun este rocker la Botoşani

Dacă instituţiile de cultură din Botoşani şi-au închis porţile până după Anul Nou, cluburile şi pub-urile fac ultimele pregătiri pentru petrecerile din acest weekend. Moş Crăciun a fost înlocuit cu crăciuniţe, iar bucatele tradiţionale cu shoot-uri.

Pentru cei care preferă muzica rock, pub-urile îşi redeschid uşile a doua zi de Crăciun cu petreceri tematice denumite sugestiv:  „Santa’s A Drunk Rocker 2“, în Dallas Pub, sau „Christmas Rock Night“ dedicată legendarei trupe Pink Floyd. „Aceste petreceri se adresează publicului peste 40 de ani, care are alte metode de a se destinde faţă de tineretul de astăzi“, a spus  administratorul localului La Strada.

Nemţenii petrec la periferie

Clubul Scala, aflat la ieşirea din Piatra Neamţ spre Alexandru cel Bun, pregăteşte duminică, de la ora 20.00, o petrecere specială de Crăciun. Invitaţii serii sunt Maximilian şi Skizzo Skill, dar şi Miki Love, care va mixa timp de două ore pentru pietrenii care vor să se distreze în club. Fetele vor primi gratis shot-uri de tequilla, iar primii 100 de petrecăreţi vor plăti cu 5 lei mai puţin pentru biletul de intrare, care costă 30 de lei. Pentru cei care nu au autoturism, organizatorii au pregătit microbuze. Acestea  vor pleca din faţa Casei de Cultură, din jumătate în jumătate de oră.

Crăciun retro în Bucovina

Şi în Suceava vor fi organizate petreceri specifice Sărbătorilor, atât în restaurante, cât şi în cluburi. Astfel, sâmbătă şi duminică, sucevenii sunt aşteptaţi, începând cu ora 23.00, la Strikers Club, la petrecerea „Christsmas Retro Night“. Cei prezenţi se vor putea distra pe muzica lui DJ Papa Jacky. Intrarea este liberă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite