Iaşi: Petrecere caritabilă pentru victimele apelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul T&T de lângă Universitatea „Petre Andrei“ organizează în această seară, de la ora 22.00, prima petrecere din oraş pentru ajutorarea sinistraţilor.

Tinerii care doresc să se distreze şi, în acelaşi timp, să ajute familiile din judeţele Moldovei care au avut casele distruse de viituri pot plăti 15 lei pe biletul de intrare şi petrece pe muzica a trei DJ: Koolegu, Art şi Skell. „Iniţiativa este un lucru îmbucurător pentru că sunt persoane încă dispuse să ajute. Chiar şi în acest mod“, a spus Irina Costinescu, o tânără de 24 de ani.


Dj în rolul principal


Timp de două zile, un club din Bucium organizează o petrecere unică denumită „wet party“ la care ieşenii sunt aşteptaţi să se bucure de soare, muzică şi distracţie. Vineri, clubul îl are ca invitat pe rezidentul Dj Clauss, iar sâmbătă va fi permanent la butoane Dj Ball&Mike. Evenimentul se va încheia cu noaptea Hawaii. Un alt club din zona Bucşinescu îi are ca invitaţi în această seară pe Dj Sylvio pentru petrecerea de warm up şi Dj Tony pentru after party, vedeta fiind Dj AlexUnder Base.


Intrarea se va face pe baza unei brăţări de acces care va costa 10 lei. Şi pe strada Gându este distracţie în această seară, de la ora 22.00, unde este organizată o seară de psytrance cu Proto. Un alt club de pe strada Sf. Sava vă invită sâmbătă seara la o petrecere cu ţinută obligatorie, pantaloni foarte scurţi şi cizme înalte.


În această seară, va fi şi o petrecere în roz într-un club de lângă Teatrul Naţional. O cafenea din Copou promite o experienţă „atemporală“ mâine de la ora 22.00, un mic spectacol cu instrumente clasice şi sunete moderne.

Sinistraţii din Moldova, ajutaţi de pretutindeni


Familiile din judeţele Moldovei lovite de furia apelor au primit ajutoare financiare, alimente şi îmbrăcăminte de la autorităţi, politicieni, preoţi şi enoriaşi din parohii, pensionari, forţe de ordine, precum şi din sistemul penitenciar.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite