Iaşi: Peste o sută de şoferi sancţionaţi în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducătorii auto prinşi sub influenţa alcoolului sau care nu au acordat prioritate pietonilor au fost arşi la buzunare de oamenii legii în ultimele 48 de ore. Valoarea amenzilor este de 20.000 de lei.

Poliţiştii spun că au fost testaţi alcoolscopic aproximativ 180 de şoferi, fiind reţinute şi 12 permise, pentru conducere sub inlfuenţa alcoolului sau neacordare de prioritate.

Citeşte şi: Iaşi: Obosit şi cu maşina în şanţ, un şofer a tras un pui de somn la volan

Un tânăr de 26 de ani din Paşcani şi altul din Neamţ s-au ales cu dosare penale după ce oamenii legii i-au prins la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, având o îmbabiţie alcoolică de 0,90 mg/l, respectiv de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt şofer s-a ales cu permisul suspendat pentru 30 de zile şi cu amendă de 268 de lei după ce  la trecerea pentru pietoni din dreptul Gării Internaţionale Iaşi nu a acordat prioritate  pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii.

Băut şi fără permis, a condus în apropierea sediului Poliţiei Rutiere

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a dat dovadă de inconştienţă după ce s-a urcat la volan deşi consumase băuturi alcoolice iar permisul de conducere îi fusese suspendat.

Răzvan R. a fost depistat pe strada Otilia Cazimir de un echipaj al Poliţiei Rutiere. Oamenii legii l-au testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice cu permisul suspendat.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite