Iaşi: Femeie cu picioarele tăiate după ce a fost călcată de tren (UPADTE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tren (Arhivă)
Tren (Arhivă)

Un echipaj de prim ajutor şi SMURD-ul au fost solicitaţi să intervină pe bulevardul Nicolae Iorga pentru că o persoană a fost accidentată de tren. Femeia în vârstă de 35 de ani a încercat să se sinucidă.

Ora 12.00 Femeia este în stare gravă la Spitalul de Urgenţe „Sdfântul Ioan“ şi urmează să intre în sala de operaţie. Medicii susţin că sunt şanse foarte mici să salveze picioarele femeii. „Pacienta este în şoc traumatic hemoragic. În prezent este la Radiologie şi trebuie să intre în sala de operaţii. Cel mai probabil ambele picioare îi vor fi amputate pentru că gambele îi sunt zdrobite“, spune doctorul Dana Petrea de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului „Sfântul Ioan“ Iaşi. Femeia nu avea niciun act de identitate asupra sa şi refuză să-şi justifice gestul.

Ora 11.00 Din declaraţiile ofiţerului de serviciu de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, medicii abia au ajuns la faţa locului şi au constatat că o persoană are picioarele tăiate de tren. „Persoana se află pe partea cu Spitalul de Recuperare. Am trimis acolo un echipaj SMURD", a spus ofiţerul.

Vom reveni cu amănunte.  

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite