Iaşi: Paznicul din Hypnotic cere 100.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul de pază care a rămas fără ochiul drept după scandalul de anul trecut dintre interlopi din Hypnotic cere 100.000 de lei de la societatea care deţinea clubul.

Florin Huluţă a solicitat magistraţilor Tribunalului să oblige administratorii societăţii Perla Nera Hypnotic să-i plătească daune pentru că a rămas marcat pe viaţă. „Consider că pârâtul se face vinovat de producerea acestei infirmităţi permanente, deoarece a încălcat mai multe prevederi legale referitoare la organizarea activităţilor de pază şi protecţie“, susţine Florin Huluţă în plângerea adresată instanţei.

Acesta spune că i s-a permis să lucreze ca agent de pază fără a avea atestat de la poliţie şi un curs de calificare, că n-a fost întocmit un plan de pază şi nici fişa postului şi că n-a fost testat psihologic. În plus, Huluţă susţine că a lucrat la firmă din 2007, iar administratorul a venit la el în spital, pe 25 martie 2009, a antedatat contractul de muncă şi l-a pus să semneze fişa de instruire individuală.

Reprezentanţii firmei se apără spunând că agentul era în perioadă de probă şi că a declarat că deţine toate calificările necesare pentru a lucra în domeniu, urmând să depună actele doveditoare în 15 zile.

A rămas fără un ochi

„Singura noastră vină este doar încrederea avută în susţinerile reclamantului, dar considerăm că acesta şi-a asumat pe deplin riscurile generate de o declaraţie falsă, încât societatea noastră să nu poată fi obligată la daune“, precizează administratorii societăţii.

Florin Huluţă şi-a pierdut ochiul  în martie 2009, după ce a fost împuşcat în timpul unei bătăi între Cătălin Costea, zis Băcăuanu, şi Vasile Călin (Fost Corduneanu).

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite