Iaşi: Părinte judecat pentru că îşi folosea copiii pe post de saci de box

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 41 de ani din comuna ieşeană Golăeşti, unde locuieşte fără formel egale, va fi judecat pentru că şi-ar fi bătut crunt doi dintre cei trei copii minori, în vârstă de 6, respectiv 9 ani.

Procurorii au descoperit că Adrian B. avea obiceiul să-şi lovească copiii cu tot ce-i cădea în mână, de fiecare dată când bea mai mult. De acelaşi tratament avea parte şi concubina sa, Tatiana, dacă îndrăznea să-i apere pe micuţi.

În aprilie 2008, Andreea (de 9 ani) a făcut cunoştinţă cu palmele grele ale tatălui supărat că fata nu vrea să adoarmă. Din cauza urmelor rămase pe chipul fetei, bărbatul i-ar fi spus concubinei să nu o mai scoată afară pentru a o vedea şi ceilalţi vecini.

După acest incident, vreme de câteva luni, femeia şi-a luat copiii şi s-a mutat la o cunoştinţă. Când s-a reîntors acasă, spun oamenii legii, Adrian şi-a reluat vechile obiceiuri.

Şi-a stropit fata cu apă, să nu leşine

De această dată, a fost rândul lui Beny (6 ani) să facă cunoştinţă cu furia părintelui. Anchetatorii spun că în iunie anul trecut, bărbatul  i-a dat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, iar pe 20 iulie şi-a bătut fata de 9 ani cu o coadă de mătură, apoi a lovit-o cu capul de plită şi de un dulap.

Când a văzut că puştoaica este aproape să-şi piardă cunoştinţa, a udat-o cu apă şi a trimis-o în sat să facă diverse cumpărături.
De această dată, vecinii lui Adrian au înţeles ce le făcea bărbatul celor doi copii aşa că au anunţat Poliţia.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au finalizat vineri ancheta şi l-au trimis în judecată pe Adrian pentru lovire sau alte violenţe, vătămare corporală şi rele tratamente aplicate minorului.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite