Iaşi: Pacienţii semnează împotriva desfiinţării Spitalului de Urgenţe. Sâmbătă se vor aduna în curtea unităţii medicale pentru a cere reanalizarea măsurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului „Sfântul Ioan" spun că sute de bolnavi au semnat împotriva desfiinţării unităţii medicale.

În plus, sâmbătă, 12 februarie, la ora 12.00, aceştia se vor aduna în curtea spitalului pentru a solicita Guvernului să reanalizeze măsura care prevede desfiinţarea spitalului.

Citeşte şi:

Iaşi: Urgenţele din cutia metalică dispar. Şefii Spitalului „Sfântul Ioan“ critică decizia Guvernului de a închide unitatea medicală (VIDEO)

Iaşi: Angajaţii Spitalului de Urgenţe caută ajutor pe Facebook pentru a scăpa de desfiinţare (VIDEO)

image

În Iaşi circulă fluturaşe în care se anunţă întâlnirea

„Cei care au semnat sunt pacienţii care au beneficiat de asistenţă de urgenţă în acest spital, cei care au văzut cum plouă în UPU şi cei care au fost transportaţi prin curtea spitalului, prin frig, dar care au fost salvaţi de echipele de medici. În Iaşi circulă deja fluturaşe prin care pacienţii anunţă venirea în curtea unităţii pe data de 12 februarie, la ora 12.00, simbolizând cel de-al doisprezecelea ceas, pentru a cere reanalizarea de către Guvern a deciziei de a desfiinţa spitalul", spune Tudor Ciuhodaru, medic la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului „Sfântul Ioan" Iaşi.

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite