Iaşi: Pacienţii se adună mâine din nou în curtea Spitalului de Urgenţe pentru a protesta împotriva desfiinţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de ieşeni sunt aşteptaţi mâine, în intervalul orar 14.00-16.00, în timpul programului de vizită, în curtea Spitalului „Sfântul Ioan" pentru a cere reanalizarea măsurii luate de Guvern privind desfiinţarea unităţii sanitare.

O nouă revoltă a cadrelor medicale şi a pacienţilor va avea loc mâine la amiază în curtea Spitalului de Urgenţe „Sfântul Ioan".

„Dacă ieşenii nu vor mai avea spital de urgenţe vor fi nevoiţi să se trateze doar la spitale private pe sume foarte mari. Sute de ieşeni se vor aduna mâine pentru a solidariza cu primul spital de urgenţe din viaţa ieşenilor. Nu suntem de acord cu desfiinţarea unităţii noastre. S-a văzut că nici bolnavii nu doresc acest lucru prin strângerea a peste 10.000 de semnături pe Facebook împotriva desfiinţării spitalului. Vom cere mutarea Urgenţelor în noua clădire din Copou", spune Tudor Ciuhodaru, medic de urgenţă la Spitalul „Sfântul Ioan" Iaşi.

Citeşte şi:

Iaşi: Pacienţii semnează împotriva desfiinţării Spitalului de Urgenţe. Sâmbătă se vor aduna în curtea unităţii medicale pentru a cere reanalizarea măsurii

Iaşi: VIDEO Proteste şi circ în faţa Spitalului de Urgenţe „Sf. Ioan“ (Foto UPDATE)

Iaşi: Urgenţele din cutia metalică dispar. Şefii Spitalului „Sfântul Ioan“ critică decizia Guvernului de a închide unitatea medicală (VIDEO)

Iaşi: Angajaţii Spitalului de Urgenţe caută ajutor pe Facebook pentru a scăpa de desfiinţare (VIDEO)

Un protest asemănător a avut loc şi la finalul săptămânii trecute, când zeci de foşti şi actuali pacienţi ai unităţii medicale s-au adunat în curtea spitalului pentru a-şi exprima nemulţumirea cu privire la comasarea Spitalului de Urgenţe cu Spitalul „Sfântul Spiridon".

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite